Forside

Fra Sandkasse
Hopp til: navigasjon, søk

Ok, kjære kollegaer. Her er sandkassa for lek og moro med Wiki. Klikk på edit-knappen for å legge inn tekst, lenker til nye sider under denne igjen etc. Bruk knappen Forhåndsvisning nederst for å se resultatet av det du har gjort. Husk også at du kan gå inn på andre sine sider og gjør rettinger, tilføyelser etc. Du må gjerne leke deg i min sandkasse, men kan selvsagt også opprette din egen.

  • Geirs sandkasse (Denne linken laget jeg ved å skrive inn teksten Geirs sandkasse, merke teksten og deretter klikke på knappen for intern lenke (Ab) )
  • Øyvind skal få matematiske formler til å fungere
  • Og så har vi diverse artikler innen kategorien Fritid
  • Arnes side om plussprodukter


Går det an å skrive inn en artikkel som ikke er lenket inn på en eller annen side? Eller er dette eneste mulighet for å opprette siden?

  • Ja, det er mulig. Du skriver bare inn navnet øverst i URL-feltet til nettleseren, dvs du henger på det nye lenkenavnet etter det navnet som står der fra før.

Jeg ser på "Special Pages" et valg som heter "Uncategoriezed", og alle våre er det. Hvordan kategoriserer vi sidene?

* Man legger en side inn i en kategori ved å føye til Kategori:navnpåkategori som en intern lenke i bunnen av siden (kun konvensjon).Mediawiki-programvare er nå installert.

Consult the User's Guide for information on using the wiki software.

Getting started