Forside

Fra IT2
Hopp til: navigasjon, søk

Wiki for faget "Informatikk 2" ved AITeL, HiST. Når du legger til nye artikler må du logge inn først. Har du ikke gjort det før, så lag konto (klikk på "logg inn" øverst til høyre)

Merk: Det er ikke gitt at alt som finnes i wikien ligger på hovedsiden. En ny artikkel vises her først når noen har lagt inn en lenke til den nye artikkelen. Altså er hovedsiden som en innholdsfortegnelse som alle bygger opp i fellesskap. Hovedsiden kan brukes annerledes, men ved å legge ut artikkelnavnene i første omgang, vil det trolig bli enklere å finne frem. I store wiki-samlinger er det klart at slike innholdsfortegnelser blir veldig vanskelig å vedlikeholde. Føl også fritt fram til å legge til nye ord her som du vil at andre skal skrive om. Du kan altså lenke til ord som du ikke selv vil skrive om. Da blir lenken rød, og andre utfordres til å fylle med innhold.

Opplysning: Vennligst prøv å begrens det å ha masse lenker på en side til en og samme artikkel; det holder med at det første av nøkkelordene er en lenke til gitt artikkel - et eksempel er at jeg har sett innlegg hvor hver eneste referanse til PC og datamaskin er gjort til lenker. Dette er unødvendig, og gjør det tungvint å forandre referansepunktet. På forhånd takk.

Wikien inneholder tilsammen 357 artikler.

Informasjon

  • Hjelp - kom i gang og lære mer om den tekniske bruken av wiki
  • Bakgrunn - hvorfor wiki i dette faget?

Hovedtemaer i delemnet Datakommunikasjon

Innlegg i delemnet Operativsystemer

Generelt om operativsystemer

Linux

Windows

Andre OS

Uten kategori

Innlegg i delemnet Datakommunikasjon

Innlegg i delemnet Drift av LAN